За да поръчате, е необходимо да се регистрирате или да попълните полетата за доставка, посочени във Вашата поръчка. Ако нямате регистрация, започнете от Стъпка 1. Ако сте регистриран, е необходимо да се идентифицирате с потребителско име и парола, след което да преминете към Стъпка 3.

Стъпка 1 - Регистрация
На всяка страница под логото на dostavka.orfeida.bg има бутони с текст: ВХОД: РЕГИСТРАЦИЯ: ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА, изразени в лента. Кликвайки там се отваря форма за регистрация, където попълвате Вашите данни.
  
Стъпка 2 - Лични данни
Моля, попълвайте точно и коректно формата за регистрация - така улеснявате доставката. При следващите поръчки няма да е необходимо да въвеждате отново личните си данни и адрес. По всяко време можете да редактирате или промените Вашите данни за доставка.

Поверителност: Ние спазваме законодателството за защита на личните данни в Европейския съюз. Личните данни, които предоставяте, няма да бъдат обществено достъпни и няма да се предоставят на трети лица. Данните ще бъдат използвани единствено за извършване на доставки, заявени от Вас чрез електронната платформа DOSTAVKA.ORFEIDA.BG, както и за предоставяне на търговски отстъпки, участие в промоции от програмата за лоялни клиенти на DOSTAVKA.ORFEIDA.BG.

Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция в тази информация, ако тя е неточна. Имате право по реда, по който сте предоставили данните, да поискате данните да бъдат изтрити и да не бъдат обработвани занапред.

Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).

С попълването на регистрационната форма в сайта DOSTAVKA.ORFEIDA.BG удостоверявате, че доброволно предоставяте личните си данни на администратора „Металик“ АД, гр. Стара Загора, кв. Индустриален, ул. Промишлена", както и че изразявате съгласие същите да бъдат съхранявани и обработвани за целите, посочени по-горе.

Стъпка 3 - Вашата поръчка
В лявата лента под основното меню с ястия ще видите поле с име ВАШАТА ПОРЪЧКА - натискайки на преглед на поръчката може да прегледате и редактирате Вашата поръчка като избор, брой и детайли на всяко ястие и напитки. След като изберете ястието, което желаете, моля натиснете оцветения в оранжево бутон "ПОРЪЧАЙ". Ако сте регистриран потребител, Вашите данни автоматично ще бъдат въведени в полетата за доставка, ако не сте регистриран потребител, моля, попълнете данните за доставка. Прегледайте попълнените данни от Вас и в момента в които сте готови натиснете оранжевият бутон "ПОТВЪРДИ"

Стъпка 4 - Избор на още артикули
По всяко време може да се върнете към основното меню, избирайки желаната категория, за да добавите други ястия или напитки към Вашата поръчка

Стъпка 5 - Поръчката е приета
Когато натиснете ПОТВЪРДИ, системата Ви изписва, че "Поръчката Ви е приета успешно и в момента се обработва. Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате от DOSTAVKA.ORFEIDA.BG.

Най-поръчвани
Пиле Капрезе / Caprese chicken
Пиле "Капрезе" / Caprese chicken

пилешко филе, моцарела, рикота сос, моцарела, песто / chicken fillet, mozzarella, ricotta sauce, pesto

Поръчай
Бурата с белени домати / Burrata
Бурата с белени домати / Burrata

белен розов домат, авокадо, салата валериана, бурата / peeled pink tomato, avocado, valerian salad, buratta cheese

Поръчай
Фешън Комбо / Fashion Combo
Фешън Комбо / Fashion Combo

фуджи - 6 бр., самурай - 4 бр., орфеида - 4 бр. / fuji - 6 pcs, samurai - 4 pcs, orfeida - 4 pcs

Поръчай
Телешки бургер Орфеида / Beef burger Orfeida
Телешки бургер "Орфеида" / Beef burger Orfeida

бургер от 35-дневно отлежало телешко Блек Ангъс месо, гауда, чедар, бекон, специален сос, карамелизиран лук, питка Бриош, картофени спирали, барбекю сос / /burger of 35-days minced black angus, gouda, cheddar, bacon, soy-garlic sauce, mayo, caramelized onion, potato spirals, BBQ sauce

Поръчай
Поръчай храна в Стара Загора

Поръчай храна за вкъщи,
където и да си в Стара Загора!

За да поръчате е необходимо да се регистрирате!